Blog

SEO

Maak je website populairder met SEO!

Wil je dat je website bovenaan de google zoekopdrachten komt te staan? Door middel van zoekmachineoptimalisatie (of in het kort SEO) kan je maandelijks honderden of duizenden meer bezoekers binnenhalen.

Verder lezen
Skivakantie

Wat moet je meenemen voor een skivakantie?

Een van de enige minpunten die we tijdens een skivakantie kunnen bedenken, is het pakken van alle benodigdheden. Weet je niet zeker wat je moet inpakken? Van helmen tot heupflessen, we hebben alles wat je nodig hebt om de piste op te gaan verzameld in één handige lijst.

Verder lezen
Huis opfrissen

Hoe kun je je huis opfrissen in een vakantie?

Het liefst willen we allemaal elk jaar ons huis een nieuwe look en feel geven, maar helaas hebben we hier niet altijd tijd voor.

Verder lezen
Energie Besparen

4 tips om energie te besparen tijdens je wintervakantie!

Je reis in de kerstvakantie is waarschijnlijk een van de hoogtepunten van het jaar. Maar als je in de winter niet thuis bent, kan het moeilijk zijn om te weten wat je met het verwarmingssysteem en het water van je huis moet doen.

Verder lezen
Roadtrip Zomer

4 tips voor een roadtrip in de zomervakantie!

Je kunt ervoor kiezen om in België te blijven, maar het zou ook kunnen om juist andere landen in Europa te verkennen op je rondreis. Wat dan ook maar je bestemming mag zijn, pas sowieso de onderstaande tips toe op je roadtrip!

Verder lezen
Gietvloer

Wat is de beste periode voor het installeren van een vloer?

Wil je graag een gietvloer aan laten brengen in je woning? Je zult dan natuurlijk willen weten wat de beste periode is om dit te doen. Over het algemeen raden experts het aan om te kiezen voor de lente.

Verder lezen
Rhodos Stad

De leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Rhodos-Stad

Rhodos-Stad, op de noordpunt van het eiland Rhodos in de Dodekanesos, dateert uit 408 voor Christus en vormt een prachtig contrast tussen oud en modern met twee verschillende helften. De prachtige middeleeuwse oude binnenstad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, ligt binnen de grenzen van de moderne stad, maar blijft volledig gescheiden dankzij een dubbele reeks hoge muren met koepels en minaretten.

Verder lezen